ETS2 Hungary

ETS2 - A tuning. #2

2019. október 24. - ZoCi Racing

Napjában többször belefutunk olyan kamionokba, amik enyhén szólva kimeríti a gusztustalan, undorító és egyéb ilyen jelzők táborát.
Van sok szép INGYENES mod, amivel csicsás lehet a kamion, de mindamellett nem lesz undorító, nem lesz gáz és talán több like is érkezne a posztra.
Nyilván mindenki úgy tuningolja a kamionját, ahogy szeretné, nincs ezzel baj, csak ha már a szokásos "vélemény? 10/? " mondatot is mellé fűzöd, akkor elmondja az ember a véleményét.
Lehet neked bántó, meg nem bírod a negatív kritikát, ettől függetlenül, lehet hogy később mégis rájössz, hogy a negatív dolgokat, át lehet változtatni pozitívvá is.

Szóval az, hogy telepakolod az üres slotokat LED-ekkel, Michelin babával meg mindenféle lámpával, nem fog jól kinézni. Sőt, inkább undorító lesz.

Nem 1x ajánlottunk gyári kiegészítők helyett, valami szép igényesen összerakott modot nektek. Nem véletlenül.
Hiszen a gyári kiegészítők írtó rondák. BoreMan LED, HellaDoubleBurner, 50k addonok és még lehet sorolni.
Csak ugye keresni kell, azt meg sokan nem szeretnek.
Pedig egyszerű.

Angolul: LED, Lights, Hella, light pack, chassis, low deck, roof, bottom, és egyéb kereső szavakat kell a Google vagy az ETS2.LT oldalra beírni.

Csoportkeresőket, Google fordítót használva saját magadat is "tuningolod". Gyarapodik az angol szókincsed és megismered a kamionod alkatrészeit is.

A vadrácsoknak ( bullbar ) sincs sok értelme, pláne azoknak, amik semmit nem védenek, és elég ocsmányak is.

Bullbar szóra keresve lehet találni szebbeket, igényesebbeket.
Használjátok ha szükséges.
Nem kell minden slotot felhasználva lámpákat aggatni rá...
A kevesebb néha több.

A bejegyzés trackback címe:

https://ets2hungary.blog.hu/api/trackback/id/tr1415260666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása